Otaczaj się pięknem. Meblotap S.A [logotyp]
Powrót

Opinie

Poniżej znajdą Państwo opinie o naszych meblach znalezione na niezależnych forach internetowych. Każda opinia zawiera link źródłowy, pod którym można zobaczyć oryginalny wpis.

17.07.2010, Akcentka

Mebel: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
Bardzo wygodna i modna wersalka do salonu.Jest jasna,ma stylowy design.
Wersalka jest miękka i taka pełna życia.Można ją przykryć narzutą,żeby za bardzo nie pobrudzić,zwłaszcza w obecności dzieci w domu.Mebel jest wytrzymały i ponadczasowy.
Serdecznie polecam do pokoju gościnnego.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    wysoka jakość materiałów

Źródło cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CAPRI-III-W#lista_opinii

02.06.2010, eryk313

Mebel: KOMPLET WYPOCZYNKOWY VERSO (3+1+1)
jak dla mnie super, dobra jakość, wygląd i super wygodny

Źródło: http://www.opineo.pl/opinie-181003-meblotap-komplet-wypoczynkowy-verso-3-1-1.html

28.05.2010, Anonim

Mebel: KOMPLET WYPOCZYNKOWY DILARA (3+1+1)
Jestam pod wrażeniem jakości wykonania sofy i foteli. Wybór tapicerki sprawił mi niemały kłopot - teraz jest tyle możliwości, że trudno się zdecydować.
Duży

Plusy:
•    wygląd
•    wygodny

Źródło: http://www.opineo.pl/opinie-181835-meblotap-komplet-wypoczynkowy-dilara-3-1-1.html


26.01.2010, Opinia z serwisu Ceneo.pl

Mebel: PABLO (3+1+1)
nie polecam
mam kanapę i fotel tej firmy. Po trzech ltach nadaje się do wyrzucenia. Nie polecam szczerze

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Pablo-3-1-1-#lista_opinii

24.01.2010, takazwyczajna1

Mebel: MANET (3+1+1)
Polecam ten produkt
Te oto 2 kanapy i fotele są zrobione z skóry i są bardzo miękkie . Nadają się świetnie do każdego salonu , nie psują się i bardzo wygodnie się na nich sierdzi .
Polecam zwłaszcza do przyjmowania gości . Zawsze je chwalą . Mają boczne oparcia które są wygodne i nadają się do podpierania łokci .

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    lekkie

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Manet-3-1-1-#lista_opinii

23.01.2010, monia7422

Mebel: NAROŻNIK CARO RK O2
Polecam ten produkt
Świetny narożnik. Bardzo ładnie wygląda w pokoju, który jest zaprojektowany nowocześnie.
Narożnik ma bardzo dużo miejsc siedzących więc idealnie nadaje się na spotkania w gronie rodziny czy przyjaciół.
Wykonany jest z najlepszych materiałów. Polecam.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-NARO-NIK-CARO-RK-O2-#lista_opinii


21.01.2010, WISNIA3009

Mebel: FOTEL DARIA
Polecam ten produkt
Fotel ten jest bardzo wygodny i niezwykle dobrze się na nim siedzi . Poza tym ma miękkie i idealnie dopasowujące się oparcie do kręgosłupa .
Polecam . Miło i bardzo przyjemnie się na nim siedzi . Można na nim bez problemu odpocząć . Poza tym jest wytrzymałe i mocne .

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygodne
•    ergonomiczność
•    lekkie

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Fotel-Daria#lista_opinii

04.01.2010, matys-m

Mebel: MANET (3+1+1)
Polecam ten produkt
Zestaw ten nadaje się do najbardziej gustownych pomieszczeń. Wykonany jest z bardzo jasnego materiału który mimo to jest dosyć łatwo utrzymać w porządku.
Cena adekwatna do ekskluzywności produktu.
Polecam wszystkim ten zestaw.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Manet-3-1-1-#lista_opinii


21.12.2009, gregorban

Mebel: PUFA OSKAR
Miękka pufa do każdego pomieszczenia, polecam zakupić, mało miejsca zajmuje a naprawdę fajnie się na niej siedzi dzięki wykonaniu z niezbyt miękkiego, ale solidnego materiału,
taka do posiedzenia, wykonana fajnie, nie niszcząca się.

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-PUFA-OSKAR

21.12.2009, gregorban

Mebel: FOTEL CARO I z O1
Fotel który aż wciąga do siebie swoją miękkością, idealny do leżenia, obejrzenia telewizji, wygodny, poręczny, i wykonany z materiały obitego prawdziwym drewnem,
taka konstrukcja to wytrzymałość i wygoda na naprawdę długi czas dla każdego z nas.

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-FOTEL-CARO-I-z-O1

21.12.2009, gregorban

Mebel: FOTEL BAYER PLUS I z
Polecam ten produkt
Fotel od bardzo dobrej firmy, niezwykle wygodny, stabilny, na co dzień, głęboki, idealny do naszego odpoczynku,
wygląda niezwykle fajnie, zapewnia nam stabilność i wygodę, jest lekki przy tym, robi naprawdę pozytywne wrażenie na każdym użytkowniku.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    ergonomiczność

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-FOTEL-BAYER-PLUS-I-z




21.12.2009, Anonim

Mebel: SOFA 2 OS. DARIUSZ
Nie polecam tego produktu
Sofa pokojowa, droga i mało wygodna, niestety ale jest za mała aby dwie osoby mogły fajnie na niej odpocząć, nawet po jej rozłożeniu,
jakoś nie jestem przekonany co do jej jakości, co do wykończenia i wygody, nie płynie z niej za bardzo to, zawodzi.

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Sofa-2-os-Dariusz

20.11.2009, kaka_k12

Mebel: NAROŻNIK CARO RK O2
Polecam ten produkt
Bardzo ciekawy i oryginalny narożnik.Interesujące wstawki z drewna dodaja uroku i przyciągaja uwagę.
Miły i przyjemny materiał.Wygodne oparcia, dużo miejsca do siedzenia. Starannie i solidnie wykonany.jedyny minus to kolor, łatwo sie brudzi.
Polecam zakup tego produktu.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-NARO-NIK-CARO-RK-O2-#lista_opinii

12.11.2009, agnieszka__law Polecam

Mebel: FOTEL DARIA
Polecam ten produkt
Meble zakupiliśmy 2 lata temu i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. są miękkie solidnie wykonane i trwałe. tkanina która je powleka jest mocna i gruba dzięki temu postoją jeszcze parę lat ;)
są one odporne na zabrudzenia. polecam1

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    lekkie
Minusy:
•    brak

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Fotel-Daria#lista_opinii

08.11.2009, xxxxkicia5xxxx

Mebel: SOFA 2 OS. GLOSTER BIS II z
Polecam ten produkt
Niezwykle wygodna i bardzo wytrzymała sofa . Polecam :) Mam taką w pokoju gościnnym i jestem z niej bardzo zadowolona .
Przyjmując gości jestem pewna że czują się oni na niej bardzo swobodnie . Jest ona jak najbardziej bezpieczna nawet dla bardzo małych i niezwykle aktywnych dzieci.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    wysoka jakość materiałów

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-SOFA-2-OS-GLOSTER-BIS-II-z

01.11.2009, bednarz_16

Mebel: NAROŻNIK CARO RK O2
Narożnik ten według mnie jest naprawdę bardzo ciekawy i mimo swojego prostego wyglądu świetnie nadaje się on do większego salonu.
Wykonany on jest z bardzo mocnego materiału, który nie przedziera się i nie niszczy. Narożnik poza tym nie rysuje podłogi nawet podczas przesuwania.
Jest on w miarę wygodny.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-NARO-NIK-CARO-RK-O2-#lista_opinii

02.11.2009, edyta2014

Mebel: SOFA 1 OS. O.K
Polecam ten produkt
Łóżko przeznaczone do wręcz miniaturowych pokoi, występujących najczęściej w blokach. Jest jednoosobowe.
Łatwo je rozłożyć. Ale ma malutki pojemnik na pościel. Dobrze i wygodnie się na nim śpi, wykonana z trwałych materiałów.
Polecam ten produkt!

Plusy:
•    ergonomiczność
•    wysoka jakość materiałów

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Sofa-1-os-O-K


01.11.2009, bednarz_16

Mebel: SOFA 3 OS. CARO III R 140 O1
Nie polecam tego produktu
Dopóki nie rozłożymy tej sofy jest ona jest w miarę atrakcyjna i pasuje do każdego wnętrza.
Niestety po rozłożeniu według mnie jest ona strasznie niska i bardzo twarda do spania.
Poza tym nie jest ona zbyt gruba i cały czas wydawać by się mogło, że zaraz się połamie. Sofa nie jest zbyt tania.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
Minusy:
•    delikatność
•    szybkość niszczenia się

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-SOFA-3-OS-CARO-III-R-140-O1

29.10.2009, bambi-1984

Mebel: FOTEL DARIA
Nie polecam tego produktu
Przeciętna stylistyka przeciętnego fotela. Jest zdecydowanie drogi. Jedyne co w nim jest ciekawego to podramienniki i to wszystkie plusy.
Siedzisko fotela jest mało wygodne ma niepotrzebne wzniesienia. Nie podoba mi się obicie zdecydowanie za jasne jak na fotel.
Ogólnie kształt jest mało elegancki.

Plusy:
•    lekkie
Minusy:
•    delikatne
•    szybkość niszczenia się

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Fotel-Daria#lista_opinii


29.10.2009, xxxxkicia5xxxx

Mebel: SOFA 3 OS. PESO
Polecam ten produkt
Niezwykle wygodna i bardzo fajna sofa . Jest ona na tyle wytrzymała że nadaje się dla każdego bez względu na wagę .
Kupiłam ją do pokoju synowi . Jest ona praktycznym rozwiązaniem . Polecam :) Z łatwością się rozkłada i nie psuje się .
Fajne wykonanie .

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    wysoka jakość materiałów

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Sofa-3-os-Peso

29.10.2009, bambi-1984

Mebel: SOFA 3 OS. CARO III R 140 O1
Nie polecam tego produktu
Dosyć przeciętna sofa, nie odbiega niczym ciekawym od reszty sof. jest jasnego koloru i będzie się brudziła (zwłaszcza jeśli będziemy ją używali często do spania).
Będzie wygodniejsza jako łóżko do spania niż do siedzenia, ma niskie oparcie i mało wygodne podramienniki.

Plusy:
•    brak
Minusy:
•    delikatność
•    trudność w przestawianiu
•    ciężkość
•    szybkość niszczenia się

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-SOFA-3-OS-CARO-III-R-140-O1


27.10.2009, bambi-1984

Mebel: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
Niby przeciętna ale nie do końca wersalka, siedzisko takie zwyczajne bardzo przeciętne,
natomiast tego "czegoś" dodają jej boczne ramienia, wersalka zyskuje dzięki temu klasycznej elegancji,
wersalka będzie w sam raz do spania ze względu na płaskie siedzisko.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
Minusy:
•    szybkość niszczenia się

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CAPRI-III-W#lista_opinii

27.10.2009, bambi-1984

Mebel: PABLO (3+1+1)
Nie polecam tego produktu
Bardzo surowy wzór tego zestawu, w sumie tylko ten ognisty kolor czerwieni ratuje ten zestaw mebli,
prosta banalna stylistyka raczej nie podoba mi się, zestaw raczej do biura niż do mieszkania, nie wyodrębnia się niczym,
fotel nie wygodny.

Plusy:
•    brak
Minusy:
•    trudność w przestawianiu
•    ciężkość
•    szybkość niszczenia się

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Pablo-3-1-1-#lista_opinii


27.10.2009, bambi-1984

Mebel: MANET (3+1+1)
Polecam ten produkt
Dosyć drogi ale wart chyba swojej ceny komplet wypoczynkowy, od razu w oko rzucają się te falujące boki, które będą w sam raz układały się pod ręką,
sofa ma ładne płaskie siedzisko i będzie się na niej wygodnie siedziało, jasny kolor jest tu na plus.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
Minusy:
•    ciężkość

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Manet-3-1-1-#lista_opinii


23.10.2009, xxxxkicia5xxxx

Mebel: SOFA 3 OS. CARO III R 140 O1
Sofa jest niezwykle elegancka i bardzo przydatna w każdym domu czy mieszkaniu .
Jest bardzo wygodna i nie sprawia trudności z siedzeniem . Nadaje się wspaniale do postawiania w każdym salonie .
Poza tym nie pruje się . W razie zabrudzenia wystarczy przetrzeć szmatką .

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    wysoka jakość materiałów

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-SOFA-3-OS-CARO-III-R-140-O1

20.10.2009, xxxxkicia5xxxx

Mebel: NAROŻNIK CARO RK O2
Mebel który przydaje się w każdym domu . Jest on świetny do przyjmowania gości oraz do spania .
Bardzo wygodnie się na nim siedzi . Nie zawiera ostrych kantów które mogą zagrażać życiu dziecka . Polecam :)
W łatwy i szybki sposób można go rozłożyć i zyskać miejsce do spania .

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    wysoka jakość materiałów

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-NARO-NIK-CARO-RK-O2-#lista_opinii

20.10.2009, juspil

Mebel: WERSALKA 3 OS. CARO III W O2
Polecam ten produkt
Elegancka wersalka w jasnej tonacji, która jest bardzo wygodna, zarówno do siedzenia, jak i do spania,
ponieważ jest odpowiednio twarda i po rozłożeniu ma wiele powierzchni do spania.
Ponadto jest klasyczna, ale dobrze poradzi sobie w nowoczesnym wnętrzu.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
Minusy:
•    brak

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CARO-III-W-O2#lista_opinii

20.10.2009, juspil

Mebel: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
Bardzo ładna wersalka w klasycznym wydaniu, bez zbędnych dodatków.
W domu pełnym dzieci może być trochę niepraktyczna. Plus ode mnie za drewniane oparcia, które nie brudzą się tak szybko jak te pokryte tapicerką.
Kanapa ogólnie wygodna, polecam.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CAPRI-III-W#lista_opinii

18.10.2009, xxxxkicia5xxxx

Mebel: FOTEL DARIA
Polecam ten produkt
Fotel sprawia że nawet po całym dniu pracy siedząc w nim czuje się bardzo komfortowo i wypoczęcie .
Polecam :) Jest tak miękki i niezwykle wygodny że nie będziesz chciała z niego zejść .
Wart jest każdej ceny choć nie kosztuje dużo . Jest wytrzymały i posiada fajne oparcie .

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygodne
•    ergonomiczność
•    lekkie

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Fotel-Daria#lista_opinii




13.10.2009, Atena-007

Mebel: PABLO (3+1+1)
Nie polecam tego produktu
Niby stylowy komplet wypoczynkowy ale mi się on nie podoba. Wygląda zbyt prosto.
Posiada za mocno nasycone kolory. Jest niewygodny oraz może farbować jasne ubranie.
Cena produktu jest zasadniczo zbyt wysoka. Nie polecam tego kompletu.

Minusy:
•    ciężkość
•    szybkość niszczenia się

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Pablo-3-1-1-#lista_opinii

02.10.2009, bilkov

Mebel: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
Wersalka na pewno jest bardzo ciekawa z wyglądu. Jest ona o dziwo bardzo lekka.
Biały materiał nie brudzi się tak bardzo a jeżeli już powstanie plama wystarczy wybielacz.
Łózko to łatwo się rozkłada i jest bardzo wygodne. Polecam.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CAPRI-III-W#lista_opinii

01.10.2009, tasza32

Mebel: MANET (3+1+1)
Polecam ten produkt
Komplet wypoczynkowy przedstawiony na zdjęciu wygląda bardzo pięknie i elegancko.
Składa się z sofy trzyosobowej i dwóch foteli. Ma bardzo piękny jasny kolor. Od zawsze o taki marzę.
Komplet idealnie komponuję się z ciemnymi ścianami. Komplet dość drogi, ale jeśli kogoś stać na niego to myślę, że warto kupić.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Manet-3-1-1-#lista_opinii


30.09.2009, xxxxkicia5xxxx

Mebel: WERSALKA 3 OS.LIVIA
Wersalka ta jest niesamowicie wygodna . Świetnie nadaje się do postawienia w każdym pomieszczeniu .
Osobiście mam ja ustawioną w pokoju gościnnym . W razie potrzeby w łatwy i szybki sposób można ją rozłożyć i uzyskać tym samym bardzo wygodne
i w miarę duże łózko do spania .
Zalety produktu: atrakcyjny wygląd, wygoda, ergonomiczność, wysoka jakość materiałów

Źródło: http://www.ceneo.pl/1652288

29.09.2009, sweet_00

Mebel: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
No cóż nie jestem przekonana do tej wersalki.Niby ma ładny materac ,ale daje taki marny efekt.
Te oparcia są takie chude i brzydkie.Jest taka jakby to powiedzieć...niedokończona.Styl nowoczesny gryzie się ze starym.
Nie , nie podoba mi się i raczej nie wydałabym na nią około 1000 zł.

Plusy:
•    wysoka jakość materiałów
Minusy:
•    ciężkość

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CAPRI-III-W#lista_opinii

29.09.2009, matilde007

Mebel: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
Lubię jasne meble, więc duży plus za kolorystykę i wykonanie. Ta wersalka ożywi każde wnętrze i rozjaśni wnętrze.
Minusem są dla mnie tylko te drewniane ramy, które ani nie dodają kanapie uroku, ani nie są wygodnym oparciem.
Dlatego 3 plusiki, ale polecam i tak.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
Minusy:
•    trudność w przestawianiu

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CAPRI-III-W#lista_opinii

26.09.2009, immortal_91

Mebel: PABLO (3+1+1)
Polecam ten produkt
Bardzo dobry komplet wypoczynkowy! Stworzony z myślą o osobach odważnych nie bojących się nowinek w świecie mody.
Intensywna czerwień wypoczynku jest dość kontrowersyjna, ale naprawdę elegancka i współgra z nowoczesnymi minimalistycznymi wnętrzami!
Bardzo gorąco polecam wszystkim, którzy lubią zaskakiwać!

Plusy:
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    lekkie

Żródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Pablo-3-1-1-#lista_opinii

26.09.2009, mirekjk

Mebel: MANET (3+1+1)
Polecam ten produkt
Ten stylizowany zestaw z Meblotapu może się podobać. Interesująca forma mebli, a zwłaszcza ich boków.
Niestety producent oferuje bardzo niewielki wybór tkanin obiciowych, a biała wersja widoczna na zdjęciu wygląda najkorzystniej.
Ale jest też bardzo niepraktyczna, gdyż szybko się brudzi, a firma Meblotap nie pomyślała o wymiennych nakryciach (jak to robi Ikea).

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
Minusy:
•    szybkość niszczenia się

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Manet-3-1-1-#lista_opinii

18.09.2009, sysia0412

Mebel: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
Meblotap WERSALKA to bardzo ciekawa propozycja. Po pierwsze poleciłabym ją dużym rodzinom, gdyż jest bardzo pojemna,
po drugie jest bardzo trwała, mój brat ma ja już ponad 3 lata i jak na razie jest z niej zadowolony.
Ciekawy i estetyczny kolor , oraz bardzo atrakcyjny wygląd. Polecam.
Zalety produktu: atrakcyjny wygląd, wygoda, ergonomiczność, wysoka jakość materiałów

Źródło: http://www.ceneo.pl/1284134

18.09.2009, sysia0412

Mebel: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
Meblotap WERSALKA jest to przede wszystkim propozycja dla młodzieży.
Ciekawy design, ładny kolor, który niestety szybko się brudzi, ale na szczęście są jeszcze nakrycia:)
Wygodna i idealna do odpoczynku.
Bardzo estetyczny wygląd, który dodaje uroku pokojowi.Polecam serdecznie.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CAPRI-III-W#lista_opinii

18.09.2009, sysia0412

Mebel: WERSALKA 3 OS. CARO III W O2
Polecam ten produkt
Meblotap WERSALKA to bardzo ciekawa propozycja.
Po pierwsze poleciłabym ją dużym rodzinom, gdyż jest bardzo pojemna, po drugie jest bardzo trwała,
mój brat ma ja już ponad 3 lata i jak na razie jest z niej zadowolony.
Ciekawy i estetyczny kolor , oraz bardzo atrakcyjny wygląd.
Polecam.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    wysoka jakość materiałów

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CARO-III-W-O2#lista_opinii

11.09.2009, xxxxkicia5xxxx

Mebel: WERSALKA 3 OS. CARO III W O2
Polecam ten produkt
Nadaje się świetnie jako ozdoba do pokoju gościnnego .
W razie zapotrzebowanie na miejsce do spania można ją z łatwością i bez problemu rozłożyć . Jest bardzo miękka i wygodna .
Fajnie się na niej zarówno siedzi jak i śpi . Polecam :) Miły w dotyku materiał . Solidna i wytrzymała .

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    wysoka jakość materiałów

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CARO-III-W-O2#lista_opinii

09.09.2009, xxxxkicia5xxxx

Mebel: FOTEL CAPRI I z
Polecam ten produkt
Fotel ten nadaje się świetnie na chwile relaksu np po pracy . Bardzo miękki i wygodny . Fajnie się na nim siedzi .
Nie psuje się i jest niezwykle wytrzymały . Bezpieczny dla dzieci . Nie posiada ostrych kantów . Polecam :)
Super jakość . Ładnie i schludnie wygląda .

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygodne
•    ergonomiczność
•    lekkie

Żródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-FOTEL-CAPRI-I-z

07.09.2009, xxxxkicia5xxxx

Mebel: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
Witam . Wersalka świetnie nadaje się do każdego pokoju dziecięcego . Nadaje się na przyjmowanie gości .
Jest bardzo wygodna i miękka . Polecam :) Siadając nie zapadam się . Poza tym solidny i niezwykle wytrzymały materiał .
Jest dość niska dzięki czemu nie ma niebezpieczeństwa że dziecko spadnie .

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda
•    ergonomiczność
•    wysoka jakość materiałów

Żródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CAPRI-III-W#lista_opinii

22.08.2009, gabusia1992

Mebel: MANET (3+1+1)
Polecam ten produkt
Komplet wypoczynkowy składający się z sofy i dwóch foteli idealnie zagospodaruje przestrzeń w naszym salonie.
Jest bardzo elegancki i stylowy. Ponieważ jest biały będzie pasować do każdego koloru ścian i innych dodatków.
Jedynie cena jest trochę za wysoka.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Manet-3-1-1-#lista_opinii

16.08.2009, dote

Mebel: FOTEL DARIA
Polecam ten produkt
Ciekawy design w bardzo nowoczesnym stylu. Bardzo ciężki i bardzo solidny.
Wykonany ze skóry naturalnej jest mega wytrzymały na otarcia.
Jasny odcień skóry szybko się brudzi ale na szczęście łatwo sie je czyści. Ogólnie polecam.

Plusy:
•    wygodne
•    ergonomiczność
Minusy:
•    trudność w przestawianiu

Żródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Fotel-Daria#lista_opinii

06.08.2009, dan-uss

Mebel: PABLO (3+1+1)
Polecam ten produkt
Ten komlplet wypoczynkowy łżczy ze sobą prostote i nowoczesność.
Jest to zestaw w bardzo odważnej ognistej czerwieni. Bardzo mi się podoba.
Wykonany z materiału najwyższej jakości. Nada świerzośći o orzywienia pomieszczeniu w którym się znajdzie.
Polecam do nowego mieszkania.

Plusy:
•    atrakcyjny wygląd
•    wygoda

Żródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-Pablo-3-1-1-#lista_opinii

14.01.2009, Opinia z serwisu Ceneo.pl

Mebel: WERSALKA 3 OS. CARO III W O2
Mam taką i jest super. Dobry materiał i wykonanie.

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CARO-III-W-O2#lista_opinii


14.01.2009, Opinia z serwisu Ceneo.pl

Mebel: WERSALKA 3 OS. CARO III W O2
Mam taką wersalke trzeci rok.Jestem z niej bardzo zadowolony .
Zrobiona z solidnego matriału.Polecam .

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CARO-III-W-O2#lista_opinii


16.12.2008, jutynka115

Mebel: CAPRI I z
Nie polecam tego produktu
Moim zdaniem przedstawiony produkt jest zbyt duży jak na fotel.
Wygląda troszkę dziwnie i posiada dziwnie wyglądający wzór.
Produkt jest bardzo drogi. Osobiście nie chciałabym takiego fotelu w swoim domu.
Materiał również nie należy do najlepszych. Zależy od wnętrza.

Plusy:
•    wygodne
Minusy:
•    szybkość niszczenia się


Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-FOTEL-CAPRI-I-z

07.12.2008, antek_1950

Mebel: WERSALKA 3OS.CARO
Mam taką wersalke trzeci rok.Jestem z niej bardzo zadowolony .Zrobiona z solidnego matriału.Polecam .
Mam taką i jest super. Dobry materiał i wykonanie.

Plusy:
•    Dory materiał oraz solidne wykonanie.
•    Wizualnie jest ok.Wygodna i solidnie wykonana.

Źródło: http://www.ceneo.pl/1284134
 

24.09.2008, Opinia z serwisu Ceneo.pl

Mebel: SOFA 2 OS. CzERWONE JABłKO II z
bardzo ładna sofa i cena przystępna jak ją kupic

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-SOFA-2-OS-CzERWONE-JAB-KO-II-z-

30.08.2008, jola1-7

Mebel: DARIA
Za to polecam firmę "MEBLOTAP".Bardzo dobrze wykonane i piękne meble.
Mam komplet wypoczynkowy "DARIA", poza tym elastyczni.
Kupiłam krzesła innej firmy i chciałam obić takim materiałem jak
wypoczynek,tranzakcja wykonana bez problemu-polecam.

Źródło: http://forum.gazeta.pl/forum/w,7,71348337,,Meble_Wajnert_opinie.html?v=2
 

12.08.2008, Opinia z serwisu Ceneo.pl

Mebel: FOTEL CAPRI I z
bardzo dobre wykonanie. Elegancki, klasyczny fotel.Zresztą kanapa/sofa czy wersalka CAPRI również.

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-FOTEL-CAPRI-I-z

12.08.2008, Opinia z serwisu Ceneo.pl

Mebe: WERSALKA 3 OS. CAPRI III W
Bardzo wygodna. Oparcie wysokie, głowa wygodnie oparta . Fotele CAPRI - dokładnie tak samo.

Plusy:
Brak

Źródło: http://cokupic.pl/produkt/Meblotap-WERSALKA-3-OS-CAPRI-III-W#lista_opinii